NL | EN | FR

Distribution

Middenspanningscabines

Een betrouwbare energievoorziening is essentieel voor het achterliggende proces. De middenspanningsinstallatie die veel bedrijven op hun terrein hebben, vormt daarbij de ruggengraat. Omexom is actief in verschillende gebieden; zo plaatsen we niet enkel nieuwe binnen- en buitencabines, maar beschikken we ook over de nodige expertise voor de reiniging, het onderhoud of de renovatie van bestaande cabines.

We werken steeds met de grootste zorg voor kwaliteit en veiligheid aan de installaties. Bij een aanpassing, uitbreiding of verzwaring van bestaande installaties kan Omexom, dankzij haar technische knowhow en jarenlange ervaring, haar klanten met raad en daad bijstaan.

 

Elektriciteitsdistributie op middenspanning

In de hoogspanningsposten wordt de hoogspanning getransformeerd naar middenspanning van waaruit de verschillende middenspanningscabines worden gevoed. Dit kunnen distributiecabines of voedingscabines zijn voor bedrijven en grote gebouwen, zoals kantoorgebouwen of ziekenhuizen. Voor projecten in de middenspanningsdistributie is Omexom uw geschikte partner!