NL | EN | FR

Innovatie

Bij Omexom innoveren we waar technisch mogelijk, anticiperen op nieuwe technieken en op de innovaties van onze leveranciers, om deze op een veilige en praktische wijze voor onze klanten te kunnen implementeren. Als lerende organisatie investeren we voortdurend in onze specialisten en verbeteren wij continu onze methodieken. Hierdoor kunnen we onze klant de meest praktische aanpak aanbieden en garanderen we topkwaliteit.

In nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers en partners ontwerpt, realiseert en onderhoudt Omexom op een veilige manier duurzame en innovatieve oplossingen. Uitgaande van wat de klant wenst, biedt Omexom op basis van haar expertise de klant verantwoorde oplossingen met toegevoegde waarde.

Robin D'Heer Project Manager Omexom Belgium

“Bij Omexom zijn we overtuigd dat innovatie de sleutel is tot competitiviteit. Nieuwe methoden en technologieën worden geïntroduceerd en verhogen het concurrentieniveau in de hoogspanningssector. Deze impact mag niet worden onderschat. Hierdoor worden we uitgedaagd om creatief te zijn, nieuwe ontwikkelingen op te volgen en te integreren in onze business. Het voortdurend zoeken naar opportuniteiten helpt ons onze projecten te doen slagen, zowel op budgettair als technologisch vlak. Onze klanten hebben de uitdaging om met het totaalproject een stabiel maar vernieuwend eindproduct op de markt te brengen. En bij Omexom kunnen wij dankzij onze brede kijk op de zaak daar aan meewerken!”  Robin D’heer – Project Manager Omexom Belgium

Omexom Belgium
Omexom Belgium