Omexom is een merk van VINCI Energies

Over VINCI Energies

In een wereld die constant in verandering is, focust VINCI Energies zich op netwerken, prestaties, energie-efficiëntie en data om sneller nieuwe technologieën te kunnen uitrollen, waarbij we ons voornamelijk richten op digitale transformatie en energietransitie.

Met hun sterke lokale roots en wendbare organisatiestructuur geven de 1.800 business units van VINCI Energies een boost aan de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie van energie-, transport-, en communicatie-infrastructuur, industrie en gebouwen.

VINCI Energies Belgium stelt ongeveer 2.800 mensen tewerk en realiseert een jaarlijkse omzet van 536 miljoen euro. VINCI Energies Belgium opereert onder vijftien merken, meer bepaald: ActemiumAxiansAVTCegelecComantecCity Electric, ENSYSTA Refrigeration, EVTHooyberghs HVAC, ITBIZEN, Legendre Conveyors, OmexomTranzCom en VINCI Facilities.

Duurzaam ondernemen

Op zowat ieder moment in je leven, geniet je van de bijdrage van VINCI Energies. Wij dragen bij aan deze wereld in verandering door infrastructuur, gebouwen en industriële sites te verbinden met informatie en energiesystemen om zo je dagelijks leven te verbeteren.