Een netwerk van experten

Dankzij onze netwerkgebaseerde organisatie bieden onze 425 business units onze klanten een concurrentievoordeel, dit door gebruik te maken van ‘best practices’ en het delen van ervaringen.

Om continu een hoog prestatieniveau te behouden, heeft Omexom clubs ontwikkeld die zich richten op onze belangrijkste expertises zoals distributie, onderstations, automatisering en nog veel meer.

We moedigen innovatieve en duurzame oplossingen aan op het gebied van energievoorziening. Al onze business units delen gemeenschappelijke waarden en doelstellingen op het gebied van veiligheid/beveiliging, opleiding en innovatie.

Over Omexom Belgium

Met onze 70 gespecialiseerde medewerkers biedt Omexom Belgium gepaste oplossingen voor de opwekking, transmissie, transformatie en distributie van elektrische energie. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze klanten rekenen op een betrouwbare partner voor hun ganse project. Dit gaat van advies en ontwerp, over installatie en integratie tot onderhoud. Voor elke beheerder van het transmissienet of beheerder van het distributienet, industriële verbruikers op hoogspanning en fabrikanten van hoogspanningsschakelmateriaal kan Omexom op alle spanningsniveaus een constructief partnership ondersteunen.

We beschikken ook over een ruime kennis en ervaring in het leveren van tractieonderstations aan openbare vervoersmaatschappijen (spoorwegen, trams, metro’s) en bieden wij een allesomvattend gamma aan laag- en middenspanningsproducten en oplossingen. We bieden steeds de laatste nieuwe technologieën aan, inclusief een efficiënte onderhoudsservice om de waarde van de uitrusting op lange termijn te garanderen.

 

Ons engagement naar veiligheid en beveiliging

Veiligheid en beveiliging hebben bij ons de hoogste prioriteit. Omexom deelt innovaties en ‘best practices’ op dit gebied met al onze business units en past deze aan de lokale behoeften aan. Dit komt tot uiting in veel van onze dagelijkse acties, waaronder de organisatie van veiligheidsdagen en de ontwikkeling van veiligheidsprocedures. Maar het komt ook tot uiting in de individuele toewijding van elke medewerker.

 

#WijZijnOmexom

Volg ons op sociale media