De integratie van diverse energiebronnen in het elektriciteitsnet stelt exploitanten voor grote uitdagingen, zowel wat betreft het aanpassen van bestaande infrastructuren als het ontwikkelen van slimme systemen om het aanbod en het verbruik over het net te balanceren. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, werkt Omexom samen met elektriciteitstransmissiesysteembeheerders (TSO’s). Hierbij bouwen en onderhouden we ook bovengrondse transmissielijnen over de hele wereld. Omexom werkt samen met Original Equipment Manufacturers (OEM’s) en biedt hierbij klantspecifieke diensten aan, deze dankzij de recentste  technologieën zowel de constructie als de exploitatie van onze klanten verbeteren.

Bovengrondse lijnen

Toegang tot elektriciteit over de hele wereld bevorderen

Van ontwerp tot inbedrijfstelling en onderhoud, we ondersteunen onze klanten in elke fase van een project voor bovengrondse elektriciteitstransmissie. Onze vooruitstrevende benadering van het transport van bovenleidingen stelt ons in staat om een breed scala aan diensten aan te bieden, zoals de voorbereiding en planning van de locatie, het beheer van middelen en fabrieken alsook het correctief onderhoud om onze klanten het beste rendement van hun installatie te verzekeren.

Als wereldwijde EPC-aannemer leveren we projecten van bovenleidingen, rekening houdend de hoogste veiligheidseisen.

Met 425 business units over de hele wereld hebben we toegang tot een resem van lokale leveranciers en aannemers, elk met hun eigen unieke expertise. Onze gezamenlijke aanpak zorgt ervoor dat u het beste team krijgt voor uw project. We zijn actief in 36 landen en werken samen met lokale leveranciers.

We voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, gezondheid en veiligheid maar ook met betrekking tot het milieu om duurzame, efficiënte en veilige oplossingen te bieden.

Nieuws gerelateerd aan Transmissie

10.11.2020 Brazil, Transmission

Grid interconnections in Brazil

On November 2nd, Omexom in Brazil delivered Lot 26 for Energisa which includes a 230 kV Transmission Line with 267.4 km of extension in double circuit.
Lees meer
28.10.2020 Norway, Overhead transmission lines, Transmission

22 kV High voltage line in Aremark

In Aremark, along Torpedalsveien, Omexom's teams in Norway have begun work on the new 22 kV high-voltage line, 12 m high, between Arbu and Brekke power station (South of Oslo).
Lees meer
16.06.2020 Greece, Underground transmission lines

Omexom continues to work on the underground power line between Crete and the Peloponnese

Omexom is working on part of the power line between Crete and the Peloponnese, including the 15 km underground line that connects the substation in Chania to the landing point of the submarine cable.
Lees meer

Overige expertises