De hele waardeverandering van energie

Omexom biedt een compleet scala aan engineering-, constructie- en onderhoudsdiensten aan haar klanten. Als integrator in de energiesector ondersteunt Omexom hen met complexe projectmanagement en turnkey-oplossingen.

Transmissie

Van het zuiden van Nieuw-Zeeland tot de noordelijke delen van Schotland en werkend door Azië, Afrika, Amerika en Europa, ontwerpt, bouwt en onderhoudt Omexom de strategische activa van transmissiesysteembeheerders.
Meer info

Onderstations

De transformatie van elektriciteit – inclusief luchtgeïsoleerde, gasgeïsoleerde en convertorstations is al meer dan 100 jaar een kernactiviteit van Omexom. Als EPC-aannemer levert Omexom oplossingen met toegevoegde waarde gedurende de volledige levenscyclus van onderstations.
Meer info

Distributie

Omexom werkt samen met lokale autoriteiten en distributienetbeheerders (DSO’s) over de hele wereld. We zijn betrokken bij het opzetten van elektriciteitsdistributienetwerken om zowel landelijke als stedelijke gebieden van energie te voorzien. We werken in elke sector van de distributieketen, van ontwerp en engineer…
Meer info