Omexom heeft de kennis om een ​​alomvattend project op te leveren, gaande van innovatie, haalbaarheid, ontwerp, bouw tot en met onderhoud. Het verlagen van de totale operationele uitgaven van distributienetwerken maar ook het verbeteren van de veiligheid, de beveiliging en de ecologische voetafdruk van dit netwerk zijn belangrijke uitdagingen voor Omexom.

Mobiliteit

Omexom realiseert en onderhoudt installaties voor mobiliteit, met name voor railinfra en openbaar vervoer. We bieden oplossingen op het gebied van energievoorziening. Daarnaast realiseren we elektrische installatie- maar ook diverse kabelwerkzaamheden.

Referenties: Elia met de tractiestations in Mechelen, de Liefkenshoekspoortunnel en de Kennedytunnel.

 

Bovengrondse lijnen

Naarmate de wereldwijde vraag naar stroom toeneemt, neemt ook de noodzaak toe om de energie-infrastructuur in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Bovendien is er een toenemende behoefte aan vermogensbeheer, vooral in Europa.

Of u nu werkt in een dichtbevolkt gebied of in een landelijk landschap, onze lokale expertise stelt ons in staat om projecten efficiënt op te leveren.

Met 425 business units over de hele wereld hebben we toegang tot een resem van lokale leveranciers en aannemers, elk met hun eigen unieke expertise. Onze gezamenlijke aanpak zorgt ervoor dat u het beste team krijgt voor uw project. We zijn actief in 36 landen en werken samen met lokale leveranciers.

We voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, gezondheid en veiligheid maar ook met betrekking tot het milieu om duurzame, efficiënte en veilige oplossingen te bieden.

Nieuws gerelateerd aan Distributie

27.08.2020 Asset inspection, Australia, Overhead distribution lines

Meet Shae Lee, asset inspector in Omexom Australia

Shae-Lee is the only female Asset Inspector working at Omexom in Australia. She began as a trainee in 2018, and she is now fully qualified and embracing her new role in Asset Services.
Lees meer
11.06.2020 Underground distribution lines

IFA 2: a super grid project between France & Great Britain

Since 2018, Omexom teams have been carrying out, for ABB, the turnkey works of the transformer station located in Calvados, within the framework of the realization of the High Voltage Direct Current (HVDC) submarine line between France and England.
Lees meer